Naptár
Kemping
Szabad strand
Tiszafüred

Tiszafüred a Tisza-tó partján, négy megye határának találkozási pontján, a Hortobágy szélén található, a Tisza-tavi régió legnagyobb települése, közlekedési, kereskedelmi, egészségügyi, oktatási, idegenforgalmi központja.

 

Ideális hely a horgászni, vadászni, csónakázni, kerékpározni, lovagolni, kikapcsolódni, mozgásszervi panaszaikat gyógyítani akarók számára.

Környéke a csendes természeti környezetre vágyó családok kedvelt üdülőhelye.

A Tiszafüredi Holt Tisza igazi horgászparadicsom.

A pecázókon kívül rengeteg nyaraló is vízre száll. Van aki vízibiciklivel, bérelt csónakkal, vagy van, aki saját hajóval. A tó szelíd, illetve a folyó lágy sodrású vizének a kajak-kenusok és sárkányhajósok a szerelmesei.

 

Aki megcsodálja ezt a gyönyörű tájat, az beleszeret, és évről évre visszatér ide. A Kis Tisza partján szép, kiépített környezetben található a Szabadvizű Strand, a kisgyermekek és a strandolók kedvence.

A stranddal szomszédos Morotva Kerékpáros Pihenőpark, és a Császlód szigeten létesített Ártéri Kalandpark a családoknak kínál felejthetetlen élményt és felüdülést. A 4 hektáros Morotva Kerékpáros Pihenőpark a város legújabb turisztikai attrakciófejlesztése. Játszótér, horgász és tűzrakó helyek, kilátó, rendezvénytér került itt kialakításra.

 

A Tisza-tó körül megépült EuroVelo kerékpárúton rendszeresek a nagy létszámot megmozgató kerékpáros rendezvények.

A Tisza-tó mellett a másik nagy kincse városunknak a termálvíz, amely hatásosan lazítja el a túrázás, sportolás során megfáradt izmokat, gyógyítja az izületeket.

A festői táj a gondtalan kikapcsolódásnak, a feltöltődésnek, és a nyári színes programkavalkádnak is otthona.